Zien: jeugdlegende Wieteke van Dort keert terug in Secret Duets!

Zien: jeugdlegende Wieteke van Dort keert terug in Secret Duets!

Hieronder is een fragment te zien uit de aflevering van donderdag 11 mei van Secret Duets. Je kan de hele uitzending van Secret Duets terugkijken op Gids.tv.

In Secret Duets ontstond er een emotioneel moment. Dave von Raven stond namelijk een duet te zingen met een echte Nederlandse jeugdlegende. Wieteke van Dort maakte, na jaren afwezigheid van het podium, vandaag haar comeback. Van Dorst is voor iedereen natuurlijk bekend als Tante Lien, ook heeft ze gespeeld in het Klokhuis en is ze nauw verbonden met de Efteling.

Bekijk hieronder de mooie beelden van Secret Duets.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Zien: jeugdlegende <em>Wieteke van Dort</em> keert terug in Secret Duets! Hieronder is een fragment te zien uit de aflevering van donderdag 11 mei van Secret Duets. Je kan de hele uitzending van Secret Duets terugkijken op Gids.tv. In Secret Duets ontstond er een emotioneel moment. Dave von Raven stond namelijk een duet te zingen met een echte Nederlandse jeugdlegende. Wieteke van Dort maakte, na jaren afwezigheid van het podium, vandaag haar comeback. Van Dorst is voor iedereen natuurlijk bekend als Tante Lien, ook heeft ze gespeeld in het Klokhuis en is ze nauw verbonden met de Efteling. Bekijk hieronder de mooie beelden van Secret Duets. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Secret Duets: mystery guest maakt indruk op René Froger, ‘dat hij dat nog gedaan heeft’ Bekijk deze video » Emotioneel: Ernst Daniël Smid keert terug op het podium bij Secret Duets Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid blikt terug op Secret Duets: 'Ontroerend' (video) Bekijk deze video » Zien: prachtig familiemoment in Secret Duets Bekijk deze video »
TV :
Zien: jeugdlegende Wieteke van Dort keert terug in Secret Duets!

Actuele video's

Meer actuele video's