ZIEN: Johan Derksen over komst Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman naar SBS6 (Vandaag Inside)

ZIEN: Johan Derksen over komst Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman naar SBS6 (Vandaag Inside)

Vrijdag 12 mei 2023 om 08:28

De mannen van Media Inside, Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, zullen vanaf begin juni te zien zijn op de plek van Vandaag Inside op SBS6. Hoe is dat opvallende nieuws ontvangen? 'Ik vind het leuk, ik ga ernaar kijken', laat René van der Gijp weten. En Johan Derksen, ziet die dit nieuwe programma een succes worden?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 11 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: Johan Derksen over komst Marcel van Roosmalen &amp; Gijs Groenteman naar SBS6 (<em>Vandaag Inside</em>) De mannen van Media Inside, Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, zullen vanaf begin juni te zien zijn op de plek van Vandaag Inside op SBS6. Hoe is dat opvallende nieuws ontvangen? 'Ik vind het leuk, ik ga ernaar kijken', laat René van der Gijp weten. En Johan Derksen, ziet die dit nieuwe programma een succes worden? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 11 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside in zomer vervangen door Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen? Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's