Leonie ter Braak deed HLF8 met meer plezier dan Wakker Nederland

Leonie ter Braak deed HLF8 met meer plezier dan Wakker Nederland

Art Rooijakkers gaat iedere week langs bij verschillende bekende Nederlanders. Aankomende zondag is dat Leonie ter Braak. Na het bezoek stelt Art een aantal moeilijke dillema's voor aan de presentatrice. Bekijk de antwoorden van Leonie op de lastige vragen van Art hieronder.

Bekijk het fragment van Rooijakker Over De Vloer hieronder.

<em>Leonie ter Braak</em> deed <em>HLF8</em> met meer plezier dan <em>Wakker Nederland</em> Art Rooijakkers gaat iedere week langs bij verschillende bekende Nederlanders. Aankomende zondag is dat Leonie ter Braak. Na het bezoek stelt Art een aantal moeilijke dillema's voor aan de presentatrice. Bekijk de antwoorden van Leonie op de lastige vragen van Art hieronder. Bekijk het fragment van Rooijakker Over De Vloer hieronder. Rooijakkers Over De Vloer is elke zondag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers ziet Expeditie Robinson als cadeau na heftige periode met stemproblemen Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: nachtmerrie komt uit voor Geraldine Kemper en Art Rooijakkers Bekijk deze video »
TV :
Leonie ter Braak deed HLF8 met meer plezier dan Wakker Nederland

Rooijakkers Over De Vloer is elke zondag om 21:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV