Video: Duncan Laurence maakt indruk met You'll Never Wallk Alone in Songfestivalfinale

Video: Duncan Laurence maakt indruk met You'll Never Wallk Alone in Songfestivalfinale

Video: Duncan Laurence maakt indruk met <em>You'll Never Wallk Alone</em> in Songfestivalfinale Je kan de finale van het Eurovisie Songfestival 2023 live kijken bij Gids.tv Duncan Laurence heeft zaterdag indruk gemaakt met zijn gastoptreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. GastoptredenDuncan Laurence trad samen met andere oud-deelnemers en winnaars op tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Met op de achtergrond beelden uit Oekraïne zong hij You'll Never Walk Alone. Je kunt alles van het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Je kan de finale van het Eurovisie Songfestival 2023 live kijken bij Gids.tv

Duncan Laurence heeft zaterdag indruk gemaakt met zijn gastoptreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

Gastoptreden
Duncan Laurence trad samen met andere oud-deelnemers en winnaars op tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Met op de achtergrond beelden uit Oekraïne zong hij You'll Never Walk Alone.

Je kunt alles van het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's