Het is niet altijd zonneschijn op Million Dollar Island, bekijk de beelden

Het is niet altijd zonneschijn op Million Dollar Island, bekijk de beelden

Sunday 14 May 2023 om 13:57

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Million Dollar Island. We zien dat niet altijd het zonnetje schijnt op het bekende eiland. Zie de Instagramvideo onderaan deze pagina en bekijk hieronder een podcast met ex-deelnemer Tigo, die laat weten wie volgens hem de winnaar wordt van het SBS6-programma.

Lees verder onder de video.

Het is niet altijd zonneschijn op <em>Million Dollar Island</em>, bekijk de beelden Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Million Dollar Island. We zien dat niet altijd het zonnetje schijnt op het bekende eiland. Zie de Instagramvideo onderaan deze pagina en bekijk hieronder een podcast met ex-deelnemer Tigo, die laat weten wie volgens hem de winnaar wordt van het SBS6-programma. Lees verder onder de video. "Fijne vent"Tigo mist zijn dagelijkse routine en zijn vriendin enorm en besluit het eiland te verlaten. Hij geeft aan "Mo" een hele oprechte en fijne vent te vinden en hoe hij hoopt bij te hebben gedragen aan de winst van Mo. Bekijk de hele podcast hierboven. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.
TV :
Het is niet altijd zonneschijn op Million Dollar Island, bekijk de beelden

"Fijne vent"
Tigo mist zijn dagelijkse routine en zijn vriendin enorm en besluit het eiland te verlaten. Hij geeft aan "Mo" een hele oprechte en fijne vent te vinden en hoe hij hoopt bij te hebben gedragen aan de winst van Mo. Bekijk de hele podcast hierboven.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's