Video: FC Groningen-Ajax definitief gestaakt na vuurwerk én boze 'fan' op veld

Video: FC Groningen-Ajax definitief gestaakt na vuurwerk én boze 'fan' op veld

Opnieuw is er een Eredivisiewedstrijd vroegtijdig beëindigd vanwege het gooien van vuurwerk, dit maal in Groningen. De wedstrijd tegen Ajax is definitief gestaakt.

Video: <em>FC Groningen-Ajax</em> definitief gestaakt na vuurwerk én boze 'fan' op veld Opnieuw is er een Eredivisiewedstrijd vroegtijdig beëindigd vanwege het gooien van vuurwerk, dit maal in Groningen. De wedstrijd tegen Ajax is definitief gestaakt. VuurwerkDe wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax in de Eredivisie is na enkele minuten voor de tweede keer stilgelegd en definitief gestaakt. 'Fans' van de thuisploeg gooiden meerdere stukken vuurwerk op het veld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: John de Wolf spreekt publiek toe na aansteker incident Bekijk deze video » Zien: agressieve AZ-supporters vernielen raam van bus na aanhouding Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vuurwerk
De wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax in de Eredivisie is na enkele minuten voor de tweede keer stilgelegd en definitief gestaakt. 'Fans' van de thuisploeg gooiden meerdere stukken vuurwerk op het veld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's