Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorig seizoen kwam Alberto Stegeman in zijn programma Undercover in Nederland al in actie tegen een aantal malafide afvalcoaches. Het vervolg op zijn acties is vanavond te zien op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Heftig: Undercover in Nederland pakt afvalcoaches aan in nieuwe aflevering Bekijk deze video » Kijkers woest om Undercover in Nederland-uitzending: "Laat het hoofd zien" Bekijk deze video » Heftige confrontatieEen schokkend vervolg op het tweeluik van vorig jaar over zelfbenoemde afvalcoaches van minderjarige anorexia-patiënten. Er volgt een nieuwe heftige confrontatie. En een spannende zoektocht naar crimineel Bas van den H., want hij moet nog bijna een jaar de gevangenis in. In de boeienAlberto en zijn team sporen de gezochte oplichter op, lichten de politie in en er volgt een spannende achtervolging. Lukt het de crimineel in de boeien te laten slaan? Bekijk ook Zondag in Undercover in Nederland: oplichtster Adriana J. wordt aangehouden Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17 Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 14 May 2023 om 22:35

Vorig seizoen kwam Alberto Stegeman in zijn programma Undercover in Nederland al in actie tegen een aantal malafide afvalcoaches. Het vervolg op zijn acties is vanavond te zien op SBS6.

Heftige confrontatie
Een schokkend vervolg op het tweeluik van vorig jaar over zelfbenoemde afvalcoaches van minderjarige anorexia-patiënten. Er volgt een nieuwe heftige confrontatie. En een spannende zoektocht naar crimineel Bas van den H., want hij moet nog bijna een jaar de gevangenis in.

In de boeien
Alberto en zijn team sporen de gezochte oplichter op, lichten de politie in en er volgt een spannende achtervolging. Lukt het de crimineel in de boeien te laten slaan?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's