Bekijk de promo van Blow Up seizoen 2 met de nieuwe presentatoren

Bekijk de promo van Blow Up seizoen 2 met de nieuwe presentatoren

Maandag 15 mei 2023 om 14:52

In 2022 maakte heel Nederland voor het eerst kennis met de wondere wereld van ballonkunstwerken in Blow Up. Het entertainmentprogramma laat de kijker met een tweede seizoen opnieuw verrassen met prachtige en bijzondere creaties. Bekijk de promo van Blow Up seizoen 2 hierboven.

Nieuwe presentatoren
Iedere week voeren de deelnemers onder leiding van het nieuwe presentatie-duo Martijn Krabbé en Leonie ter Braak spectaculaire opdrachten uit waarbij ze iedereen keer op keer weten te verbazen.

Het nieuwe seizoen van Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de promo van <em>Blow Up</em> seizoen 2 met de nieuwe presentatoren In 2022 maakte heel Nederland voor het eerst kennis met de wondere wereld van ballonkunstwerken in Blow Up. Het entertainmentprogramma laat de kijker met een tweede seizoen opnieuw verrassen met prachtige en bijzondere creaties. Bekijk de promo van Blow Up seizoen 2 hierboven. Nieuwe presentatorenIedere week voeren de deelnemers onder leiding van het nieuwe presentatie-duo Martijn Krabbé en Leonie ter Braak spectaculaire opdrachten uit waarbij ze iedereen keer op keer weten te verbazen. Het nieuwe seizoen van Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Chantal Janzen in een prachtige ballonnenjurk in Blow Up Bekijk deze video » Vrijdag finale Blow Up: maakt Chantal Janzen weer een inschattingsfout? Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van Blow Up seizoen 2 met de nieuwe presentatoren

Actuele video's

Meer actuele video's