Musical Awards 2023: bekijk hoogtepunten Simone Kleinsma van afgelopen jaren

Musical Awards 2023: bekijk hoogtepunten Simone Kleinsma van afgelopen jaren

Maandagavond kun je kijken naar de uitreiking van de Musical Awards, deze keer is wederom Simone Kleinsma een van de kanshebbers om in de prijzen te vallen. Deze iconische musicalster heeft de afgelopen jaren niet alleen al meerdere awards binnengesleept, ze stond ook vaak zelf te schitteren op het podium van de awardshow met een optreden.

Bekijk een aantal hoogtepunten van Simone Kleinsma op het Musical Awards Gala in de video hieronder.

Het Musical Awards Gala 2023 is maandag 15 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je het Musical Awards Gala 2023 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Musical Awards 2023</em>: bekijk hoogtepunten Simone Kleinsma van afgelopen jaren Maandagavond kun je kijken naar de uitreiking van de Musical Awards, deze keer is wederom Simone Kleinsma een van de kanshebbers om in de prijzen te vallen. Deze iconische musicalster heeft de afgelopen jaren niet alleen al meerdere awards binnengesleept, ze stond ook vaak zelf te schitteren op het podium van de awardshow met een optreden. Bekijk een aantal hoogtepunten van Simone Kleinsma op het Musical Awards Gala in de video hieronder. Het Musical Awards Gala 2023 is maandag 15 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je het Musical Awards Gala 2023 terugkijken bij Gids.tv. Musical Awards, the Kick-Off: Jim Bakkum & Bettina Holwerda zingen Grease-medley Bekijk deze video » Les Misérables opnieuw te zien in Nederland: bekijk optreden bij Musical Awards: the Kick-off Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's