Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Chateau Meiland is er uiteraard weer de nodige portie stress, want de opening van het nieuwe pension van de familie komt steeds dichterbij. Maar er is meer... het boek van Maxime bijvoorbeeld. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Martien Meiland vertrouwt tandartsen niet meer na tandbreuk Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien Meiland gooit 'tabacco' in zijn eten Bekijk deze video » PensionOver twee en een halve maand moet het pension operationeel zijn en dus is er veel stress. Daarnaast zijn ook beide dochters aan het verhuizen. Om die reden is Montana bij pap en mam gaan wonen, omdat ook haar werkschema te wensen overlaat. De hele familie decoreert in een huis dat verre van klaar is om ingericht te worden, maar ze genieten enorm nu ze eindelijk eens een dag niet hoeven te werken in het pension. BoekEr breekt er een nieuw hoofdstuk aan in de Meiland-dynastie, in navolging van haar vader en moeder, brengt Maxime nu ook een boek uit over wat er in haar roerige jonge leven allemaal gebeurd is. De dames Meiland krijgen van schrijver Jan Dijkgraaf de eerste drukproef ter beoordeling in handen. Erica verdwijnt in het boek en dat valt haar op sommige momenten zichtbaar zwaar. Bekijk ook Martien is het niet eens met Erica en Maxime in Chateau Meiland: 'Waarom zeg je geen piep?' Bekijk deze video » Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Chateau Meiland is er uiteraard weer de nodige portie stress, want de opening van het nieuwe pension van de familie komt steeds dichterbij. Maar er is meer... het boek van Maxime bijvoorbeeld.

Pension
Over twee en een halve maand moet het pension operationeel zijn en dus is er veel stress. Daarnaast zijn ook beide dochters aan het verhuizen. Om die reden is Montana bij pap en mam gaan wonen, omdat ook haar werkschema te wensen overlaat. De hele familie decoreert in een huis dat verre van klaar is om ingericht te worden, maar ze genieten enorm nu ze eindelijk eens een dag niet hoeven te werken in het pension.

Boek
Er breekt er een nieuw hoofdstuk aan in de Meiland-dynastie, in navolging van haar vader en moeder, brengt Maxime nu ook een boek uit over wat er in haar roerige jonge leven allemaal gebeurd is. De dames Meiland krijgen van schrijver Jan Dijkgraaf de eerste drukproef ter beoordeling in handen. Erica verdwijnt in het boek en dat valt haar op sommige momenten zichtbaar zwaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV