Video: Wolter Kroes zegt sorry tegen woedende fans na ophef na Funpop-optreden

Video: Wolter Kroes zegt sorry tegen woedende fans na ophef na Funpop-optreden

Maandag 15 mei 2023 om 22:45

Video: <em>Wolter Kroes</em> zegt sorry tegen woedende fans na ophef na Funpop-optreden Wolter Kroes heeft zijn verontschuldigingen aangeboden. Na zijn optreden op Funpop lieten boze fans zich horen op social media. De zanger zou zijn afspraken niet zijn nagekomen... OntmoetingKroes stond dit weekend op het festival dat is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Na zijn optreden hoopten veel fans op een ontmoeting met Wolter, maar die kwam er helaas niet. In bovenstaande video legt hij uit waardoor het mis ging. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Patty Brard: 'Ron Brandsteder was KWIJT' (Shownieuws) Bekijk deze video » WAT!? Matthijs van Nieuwkerk terug bij BNNVARA Bekijk deze video » Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Wolter Kroes heeft zijn verontschuldigingen aangeboden. Na zijn optreden op Funpop lieten boze fans zich horen op social media. De zanger zou zijn afspraken niet zijn nagekomen...

Ontmoeting
Kroes stond dit weekend op het festival dat is bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Na zijn optreden hoopten veel fans op een ontmoeting met Wolter, maar die kwam er helaas niet. In bovenstaande video legt hij uit waardoor het mis ging.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's