Johan Derksen slacht Sander Schimmelpenninck opnieuw: 'Arrogant en stuitend' (Vandaag Inside)

Johan Derksen slacht Sander Schimmelpenninck opnieuw: 'Arrogant en stuitend' (Vandaag Inside)

Dinsdag 16 mei 2023 om 08:19

De door Vandaag Inside gecancelde Sander Schimmelpenninck mocht een praatje komen houden op het D66-congres in Amsterdam en met wat hij daar zoal verkondigde over zijn uitgekauwde domrechts-stokpaardje scoorde hij duidelijk opnieuw geen punten bij Johan Derksen: 'Het is arrogant en stuitend.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen slacht <em>Sander Schimmelpenninck</em> opnieuw: 'Arrogant en stuitend' (<em>Vandaag Inside</em>) De door Vandaag Inside gecancelde Sander Schimmelpenninck mocht een praatje komen houden op het D66-congres in Amsterdam en met wat hij daar zoal verkondigde over zijn uitgekauwde domrechts-stokpaardje scoorde hij duidelijk opnieuw geen punten bij Johan Derksen: 'Het is arrogant en stuitend.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's