Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Niet klein te krijgen staat de verjaardag van Luuk centraal. Na een periode van zeer intensieve behandelingen kan hij toch zijn nieuwe levensjaar vieren. Alle fragmenten uit deze uitzending Niet klein te krijgen: Tibbe probeert te lopen met prothese na amputatie been Bekijk deze video » AmputatieWe zien een spannende dag voor Tibbe. De amputatie van zijn onderbeen is gepland. Hij kan niet wachten om te starten met revalideren, zodat hij zo snel mogelijk weer kan lopen met een prothese. Emelie heeft nog één grote droom: haar zelfgeschreven liedje opnemen in een echte studio. Nieuwe levensjaarLuuk viert zijn verjaardag. Na maanden van intensieve behandelingen vieren ze niet alleen zijn nieuwe levensjaar, maar ook het feit dat de kanker weg is. Quinten begint aan minder intensieve behandelingen. Hierdoor heeft hij meer energie om er met zijn zussen op uit te trekken. Met Paul praten ze over hun band, die de afgelopen tijd closer is geworden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 16 mei 2023 om 22:04

In deze aflevering van Niet klein te krijgen staat de verjaardag van Luuk centraal. Na een periode van zeer intensieve behandelingen kan hij toch zijn nieuwe levensjaar vieren.

Amputatie
We zien een spannende dag voor Tibbe. De amputatie van zijn onderbeen is gepland. Hij kan niet wachten om te starten met revalideren, zodat hij zo snel mogelijk weer kan lopen met een prothese. Emelie heeft nog één grote droom: haar zelfgeschreven liedje opnemen in een echte studio.

Nieuwe levensjaar
Luuk viert zijn verjaardag. Na maanden van intensieve behandelingen vieren ze niet alleen zijn nieuwe levensjaar, maar ook het feit dat de kanker weg is. Quinten begint aan minder intensieve behandelingen. Hierdoor heeft hij meer energie om er met zijn zussen op uit te trekken. Met Paul praten ze over hun band, die de afgelopen tijd closer is geworden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Niet klein te krijgen

Actuele video's

Meer actuele video's