Leonard houdt niet van ruige seks, 'ze hoeft me niet met een zweep te slaan' (Lang Leve de Liefde)

Leonard houdt niet van ruige seks, 'ze hoeft me niet met een zweep te slaan' (Lang Leve de Liefde)

Tuesday 16 May 2023 om 20:36

Het lijkt best goed te klikken tussen deelnemers van Lang Leve de Liefde Leonard en Annita. Beide houden ze van piratenmuziek en hebben ze wel meer gedeelde hobby's. Als het op seksuel vlak aankomt hebben Leonard en Annita ook overeenkomsten. Leonard vertelt namelijk dat hij, "niet van het ruige is", Annita is het hier mee eens.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Leonard houdt niet van ruige seks, 'ze hoeft me niet met een zweep te slaan' <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Het lijkt best goed te klikken tussen deelnemers van Lang Leve de Liefde Leonard en Annita. Beide houden ze van piratenmuziek en hebben ze wel meer gedeelde hobby's. Als het op seksuel vlak aankomt hebben Leonard en Annita ook overeenkomsten. Leonard vertelt namelijk dat hij, "niet van het ruige is", Annita is het hier mee eens. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Romantiek in hottub Lang Leve de Liefde: 'Ik vind je mooi' (video) Bekijk deze video » LLDL: ongemakkelijke cursus 'bewegen voor ouderen' valt niet in de smaak bij Erik Bekijk deze video » Aron vindt een minpuntje van Sanne in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's