Vandaag Inside over niet seksende Chantal Janzen: 'Als je gestrest bent is lekkere wip heel ontspannen'

Vandaag Inside over niet seksende Chantal Janzen: 'Als je gestrest bent is lekkere wip heel ontspannen'

Wednesday 17 May 2023 om 08:18

Chantal Janzen heeft aangegeven soms wel drie tot vier weken achter elkaar geen seks te hebben, als ze in een concentratiebubbel zit. 'Juist dan is het leuk om er even uit te stappen', reageert René van der Gijp en daar is Johan Derksen het dan weer helemaal mee eens: 'Als je gestressd bent dan is een lekkere wip heel ontspannen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside over niet seksende <em>Chantal Janzen</em>: 'Als je gestrest bent is lekkere wip heel ontspannen' Chantal Janzen heeft aangegeven soms wel drie tot vier weken achter elkaar geen seks te hebben, als ze in een concentratiebubbel zit. 'Juist dan is het leuk om er even uit te stappen', reageert René van der Gijp en daar is Johan Derksen het dan weer helemaal mee eens: 'Als je gestressd bent dan is een lekkere wip heel ontspannen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's