Albert Verlinde: 'Raam politiebusje ging omlaag en ik dacht... wat is er aan de hand?' (Vandaag Inside)

Albert Verlinde: 'Raam politiebusje ging omlaag en ik dacht... wat is er aan de hand?' (Vandaag Inside)

Woensdag 17 mei 2023 om 08:20

Albert Verlinde was vorige week voor de eerste keer te zien in Vandaag Inside en daar kreeg de showbizgoeroe flink wat reacties op: 'Bij een politiebusje op het Museumplein ging het raam open en ik dacht... wat is er nou aan de hand? Was goed gisteren.. Dus ik krijg complimenten.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde: 'Raam politiebusje ging omlaag en ik dacht... wat is er aan de hand?' (<em>Vandaag Inside</em>) Albert Verlinde was vorige week voor de eerste keer te zien in Vandaag Inside en daar kreeg de showbizgoeroe flink wat reacties op: 'Bij een politiebusje op het Museumplein ging het raam open en ik dacht... wat is er nou aan de hand? Was goed gisteren.. Dus ik krijg complimenten.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's