Albert Verlinde: 'Zoveel contact heb ik met Rachel Hazes' (Vandaag Inside)

Albert Verlinde: 'Zoveel contact heb ik met Rachel Hazes' (Vandaag Inside)

Wednesday 17 May 2023 om 11:38

Niet iedereen snapt de sympathie van Albert Verlinde voor de steeds in nieuwe rechtszaken verzandende Rachel Hazes even goed en daar sprak Wilfred Genee hem na afloop van Vandaag Inside nog even op aan. Neemt de showbizgoeroe het bewust op voor de underdog? 'In dit geval wel. Ik heb gedaan wat ik bij Boulevard ook altijd deed, gewoon even contact opnemen. Maar het is niet dat ik constant, dag in dag uit, contact met haar heb.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde: 'Zoveel contact heb ik met Rachel Hazes' (<em>Vandaag Inside</em>) Niet iedereen snapt de sympathie van Albert Verlinde voor de steeds in nieuwe rechtszaken verzandende Rachel Hazes even goed en daar sprak Wilfred Genee hem na afloop van Vandaag Inside nog even op aan. Neemt de showbizgoeroe het bewust op voor de underdog? 'In dit geval wel. Ik heb gedaan wat ik bij Boulevard ook altijd deed, gewoon even contact opnemen. Maar het is niet dat ik constant, dag in dag uit, contact met haar heb.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 16 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Albert Verlinde: 'Heb hele dag met Rachel Hazes zitten appen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's