Kat verstoort romantisch moment tussen Stefan en Kimberly in Lang Leve De Liefde

Kat verstoort romantisch moment tussen Stefan en Kimberly in Lang Leve De Liefde

Woensdag 17 mei 2023 om 17:08

Stefan en Kimberly genieten van een rustig avondje met een lekker maaltijd. Ze zijn beiden nieuwsgierig hoe de relatie verder groeit eenmaal buiten. Terwijl ze alles op tafel gooien, gooit de kat iets anders om. Daar gaat de vaas! "Het zat eraan te komen," aldus Stefan.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Kat verstoort romantisch moment tussen Stefan en Kimberly in <em>Lang Leve De Liefde</em> Stefan en Kimberly genieten van een rustig avondje met een lekker maaltijd. Ze zijn beiden nieuwsgierig hoe de relatie verder groeit eenmaal buiten. Terwijl ze alles op tafel gooien, gooit de kat iets anders om. Daar gaat de vaas! "Het zat eraan te komen," aldus Stefan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Sakura in Lang Leve de Liefde: 'Een sneetje is een sneetje' Bekijk deze video » Melani in Lang Leve de Liefde: 'Een normale jongen mag gewoon bij mij in bed' Bekijk deze video » Sakura is klaar met Giel in Lang Leve De Liefde: 'Je bent DOM!' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's