Lang Leve de Liefde: een vibrerende tongpiercing?

Lang Leve de Liefde: een vibrerende tongpiercing?

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

In Lang Leve de Liefde zijn Stefan en Kimberly op date. De vibe lijkt er goed in te zitten en er wordt flink wat op los gezoend. Stefan en Kimberly hebben allebei een tongpiercing, wat een interessant onderwerp lijkt. Stefan zegt zelfs een vibrerende tongpiercing te hebben. Kan Stefan zo Kimberly's hart veroveren?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: een vibrerende <em>tongpiercing</em>? Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. In Lang Leve de Liefde zijn Stefan en Kimberly op date. De vibe lijkt er goed in te zitten en er wordt flink wat op los gezoend. Stefan en Kimberly hebben allebei een tongpiercing, wat een interessant onderwerp lijkt. Stefan zegt zelfs een vibrerende tongpiercing te hebben. Kan Stefan zo Kimberly's hart veroveren? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Bekijk ook Pijnlijk: Leonard (Lang Leve de Liefde) wil geen oudere vrouw en vertelt haar dat Bekijk deze video » Sakura in Lang Leve de Liefde: 'Een sneetje is een sneetje' Bekijk deze video » Melani in Lang Leve de Liefde: 'Een normale jongen mag gewoon bij mij in bed' Bekijk deze video » Sakura is klaar met Giel in Lang Leve De Liefde: 'Je bent DOM!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's