Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Steenrijk, straatarm staat het jetset-leven van de Nederlandse Conchita en haar dochter London centraal. Zij verruilen hun heerlijke leven voor het leven van Jolanda en Kyana, die naar Los Angeles "verhuizen". SocialitéConchita woont al jarenlang in Los Angeles en vult haar dagen met acteren, zingen en ondernemen. Dochter London gaat naar een privéschool en in haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis. Conchita is een drukke socialité en is bevriend met de rich & famous uit Beverly Hills. Conchita wil graag haar mooie leven delen met een ander gezin. Hoe gaan Conchita en London zich staande houden als ze van een minimaal budget moeten leven? OverledenIn Eibergen wonen Jolanda en haar dochter Kyana die alle eindjes aan elkaar moeten knopen. Ze hebben een moeilijke tijd achter de rug; Jolanda is gescheiden en niet lang daarna komt haar ex-partner onverwacht te overlijden. Financieel hebben ze het ook zwaar te verduren want ze moeten rond zien te komen van EUR 100,- per week. Dat is moeilijk omdat álles duurder is geworden. En hoe is het voor Jolanda en Kyana om een week lang als societysterren te leven? Bekijk ook Gezin Steenrijk, Straatarm krijgt bank van rijk stel: ‘Dat is heel lief van jou’ Bekijk deze video » Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Sabrina in Steenrijk, straatarm (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm staat het jetset-leven van de Nederlandse Conchita en haar dochter London centraal. Zij verruilen hun heerlijke leven voor het leven van Jolanda en Kyana, die naar Los Angeles "verhuizen".

Socialité
Conchita woont al jarenlang in Los Angeles en vult haar dagen met acteren, zingen en ondernemen. Dochter London gaat naar een privéschool en in haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis. Conchita is een drukke socialité en is bevriend met de rich & famous uit Beverly Hills. Conchita wil graag haar mooie leven delen met een ander gezin. Hoe gaan Conchita en London zich staande houden als ze van een minimaal budget moeten leven?

Overleden
In Eibergen wonen Jolanda en haar dochter Kyana die alle eindjes aan elkaar moeten knopen. Ze hebben een moeilijke tijd achter de rug; Jolanda is gescheiden en niet lang daarna komt haar ex-partner onverwacht te overlijden. Financieel hebben ze het ook zwaar te verduren want ze moeten rond zien te komen van EUR 100,- per week. Dat is moeilijk omdat álles duurder is geworden. En hoe is het voor Jolanda en Kyana om een week lang als societysterren te leven?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's