Actrice Maisie Williams was zelf ook verrast door opmerkelijke scène Game of Thrones

Actrice Maisie Williams was zelf ook verrast door opmerkelijke scène Game of Thrones

LET OP: SPOILER ALERT!

Het laatste seizoen van Game of Thrones is inmiddels twee afleveringen onderweg. De serie bouwt langzaam op richting de enorme veldslag die in de derde aflevering lijkt te komen. Ondertussen zorgt een liefdesscène van Arya Stark voor veel gespreksstof, ook bij actrice Maisie Williams zelf.

Mannelijk
Door de jaren heen heeft Arya Stark zich van beginnende puber ontwikkelt tot wraakzuchtige vrouw, die met schijnbaar speels gemak haar tegenstanders uitschakelt. Veel kijkers typeerden haar als 'mannelijk' door de manier waarop ze afrekende met haar vijanden en het gedrag van Arya: waar de serie overliep van seksscènes, bleef Arya hier altijd ver van.

Volwassen
Actrice Maisie Williams was net veertien jaar toen het eerste seizoen van Game of Thrones in première ging: een beginnende puber dus. Hoewel er veel naakte vrouwen te zien zijn in de serie, is dit bij een veertienjarige natuurlijk not done. De makers lieten Arya Stark langzaam maar zeker uitgroeien tot een krachtige vrouw die in het achtste seizoen écht volwassen is.

Gendry
Nu is de scène die er al een tijdje aan zat te komen er eindelijk: Arya bedrijft de liefde met Gendry, de smid die haar wapens maakt. Arya keek al regelmatig met een redelijk verliefde blik naar de smid, en dat leek wederzijds te zijn. Omdat er een enorme veldslag aan zit te komen besloot Arya dat het tijd werd om voor het eerst seks te hebben, zodat ze het toch eens heeft ervaren.

Grap
Williams kon zelf niet geloven dat deze scène in het script stond. Ze dacht dat de makers haar een script hadden gestuurd dat nep was, maar dat bleek niet zo te zijn. Toen Williams erachter kwam dat ze de scène daadwerkelijk gingen filmen, moest ze tot actie overgaan: 'Ik moest weten wanneer de scène gedraaid zou worden, want daarvoor moest ik naar de sportschool!'

Bekijk de inmiddels al beruchte scène hieronder:

Actrice Maisie Williams was zelf ook verrast door opmerkelijke scène Game of Thrones LET OP: SPOILER ALERT! Het laatste seizoen van Game of Thrones is inmiddels twee afleveringen onderweg. De serie bouwt langzaam op richting de enorme veldslag die in de derde aflevering lijkt te komen. Ondertussen zorgt een liefdesscène van Arya Stark voor veel gespreksstof, ook bij actrice Maisie Williams zelf. Game of Thrones: samenvatting seizoen 1-7 Bekijk deze video » MannelijkDoor de jaren heen heeft Arya Stark zich van beginnende puber ontwikkelt tot wraakzuchtige vrouw, die met schijnbaar speels gemak haar tegenstanders uitschakelt. Veel kijkers typeerden haar als 'mannelijk' door de manier waarop ze afrekende met haar vijanden en het gedrag van Arya: waar de serie overliep van seksscènes, bleef Arya hier altijd ver van. VolwassenActrice Maisie Williams was net veertien jaar toen het eerste seizoen van Game of Thrones in première ging: een beginnende puber dus. Hoewel er veel naakte vrouwen te zien zijn in de serie, is dit bij een veertienjarige natuurlijk not done. De makers lieten Arya Stark langzaam maar zeker uitgroeien tot een krachtige vrouw die in het achtste seizoen écht volwassen is. Actrice Maisie Williams vertelt per ongeluk enorme spoiler Game of Thrones Bekijk deze video » GendryNu is de scène die er al een tijdje aan zat te komen er eindelijk: Arya bedrijft de liefde met Gendry, de smid die haar wapens maakt. Arya keek al regelmatig met een redelijk verliefde blik naar de smid, en dat leek wederzijds te zijn. Omdat er een enorme veldslag aan zit te komen besloot Arya dat het tijd werd om voor het eerst seks te hebben, zodat ze het toch eens heeft ervaren. GrapWilliams kon zelf niet geloven dat deze scène in het script stond. Ze dacht dat de makers haar een script hadden gestuurd dat nep was, maar dat bleek niet zo te zijn. Toen Williams erachter kwam dat ze de scène daadwerkelijk gingen filmen, moest ze tot actie overgaan: 'Ik moest weten wanneer de scène gedraaid zou worden, want daarvoor moest ik naar de sportschool!' Bekijk de inmiddels al beruchte scène hieronder:
TV :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Actrice Maisie Williams was zelf ook verrast door opmerkelijke scène Game of Thrones of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, actie, wapens, vrouw, game of thrones, liefde, tv-serie, actrice, veldslag, seks, filmen, grap, serie, sportschool, volwassen, veertien, vijanden, langzaam, scene, puber, gameofthrones, nes, game, spoiler alert, laatste seizoen, maisie williams, seizoen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV