Jaïr Ferwerda maakt veel los in Aerdenhout: 'Heb het volste recht om dit te filmen' (video)

Jaïr Ferwerda maakt veel los in Aerdenhout: 'Heb het volste recht om dit te filmen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

De Noord-Hollandse gemeente Aerdenhout is gevraagd om 20 asielzoekers op te vangen. Maar dat stuit op flinke weerstand onder de bevolking. En ook de pers kan niet rekenen op een warm welkom.

Lees verder onder de video.

<em>Jaïr Ferwerda</em> maakt veel los in Aerdenhout: 'Heb het volste recht om dit te filmen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De Noord-Hollandse gemeente Aerdenhout is gevraagd om 20 asielzoekers op te vangen. Maar dat stuit op flinke weerstand onder de bevolking. En ook de pers kan niet rekenen op een warm welkom. Lees verder onder de video. VergaderingVerslaggever Jaïr Ferwerda ging eerder al langs in de gemeente. Dinsdagavond werd een inspraakavond georganiseerd. Jaïr nam een kijkje, maar daar was niet iedereen even blij mee. Ferwerda wees er echter fijntjes op dat hij het volste recht heeft om bij de openbare inspraakavond aanwezig te zijn. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda maakt veel los in Aerdenhout: 'Heb het volste recht om dit te filmen' (video)

Vergadering
Verslaggever Jaïr Ferwerda ging eerder al langs in de gemeente. Dinsdagavond werd een inspraakavond georganiseerd. Jaïr nam een kijkje, maar daar was niet iedereen even blij mee. Ferwerda wees er echter fijntjes op dat hij het volste recht heeft om bij de openbare inspraakavond aanwezig te zijn.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's