Explosief door brievenbus in Tuitjenhorn gegooid: bewoner gewond (video)

Explosief door brievenbus in Tuitjenhorn gegooid: bewoner gewond (video)

Donderdag 18 mei 2023 om 15:07

Een inwoner van het Noord-Hollandse dorp Tuitjenhorn is afgelopen nacht gewond geraakt toen aangestoken vuurwerk door de brievenbus van een huis werd gegooid. Door de ontploffing van het vuurwerk sprong een aantal ruiten en rondvliegend glas raakte de bewoner in het gezicht, meldt de politie.

Explosief door brievenbus in <em>Tuitjenhorn</em> gegooid: bewoner gewond (video) Een inwoner van het Noord-Hollandse dorp Tuitjenhorn is afgelopen nacht gewond geraakt toen aangestoken vuurwerk door de brievenbus van een huis werd gegooid. Door de ontploffing van het vuurwerk sprong een aantal ruiten en rondvliegend glas raakte de bewoner in het gezicht, meldt de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Na nacht vergadering nog geen landbouwakkoord: 'Wantrouwen overheerst' (video) Bekijk deze video » Zie: gewonde man bij supermarkt Best is in zijn nek gestoken Bekijk deze video » Bep (78) zit vast in modder in Kerkrade: 'Ik zocht een afsnijroute' Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's