ZIE: vliegtuigje stort neer en komt omgekeerd terecht op vliegveld in Groningen

ZIE: vliegtuigje stort neer en komt omgekeerd terecht op vliegveld in Groningen

Een vliegtuigje gemaakt in historische stijl is donderdagmiddag op de kop beland na een crash bij Vliegveld Oostwold aan de Polderweg in de gelijknamige Groningse plaats Oostwold. Het gaat om de PH-OPK Waco Classic YMF-F5C N1585M, een toestel gemaakt in kenmerkende en klassieke stijl. Het incident resulteerde in schade aan het vliegtuig, maar er zijn geen gewonden gevallen. Wel is de piloot erg geschrokken, meldt 112 Groningen. Direct na het incident kwamen hulpdiensten massaal ter plekke. De brandweer, politie en ambulancedienst waren snel op de locatie om hulp te bieden en de situatie te beoordelen.

ZIE: <em>vliegtuigje</em> stort neer en komt omgekeerd terecht op vliegveld in <em>Groningen</em> Een vliegtuigje gemaakt in historische stijl is donderdagmiddag op de kop beland na een crash bij Vliegveld Oostwold aan de Polderweg in de gelijknamige Groningse plaats Oostwold. Het gaat om de PH-OPK Waco Classic YMF-F5C N1585M, een toestel gemaakt in kenmerkende en klassieke stijl. Het incident resulteerde in schade aan het vliegtuig, maar er zijn geen gewonden gevallen. Wel is de piloot erg geschrokken, meldt 112 Groningen. Direct na het incident kwamen hulpdiensten massaal ter plekke. De brandweer, politie en ambulancedienst waren snel op de locatie om hulp te bieden en de situatie te beoordelen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bep (78) zit vast in modder in Kerkrade: 'Ik zocht een afsnijroute' Bekijk deze video » Explosief door brievenbus in Tuitjenhorn gegooid: bewoner gewond (video) Bekijk deze video » Jongetje valt met trekker in sloot en raakt ernstig gewond (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's