Zien: Mortal Kombat franchise herstart met Mortal Kombat 1, bekijk de trailer hier

Zien: Mortal Kombat franchise herstart met Mortal Kombat 1, bekijk de trailer hier

Thursday 18 May 2023 om 21:02

The Legend Of Zelda- Tears Of The Kingdom

Een nieuwe tijd is aangebroken! Groot nieuws in game wereld, een van de grootste franchises wordt namelijk gereboot. Mortal Kombat is al tientallen jaren geliefd in de gaming fandom, maar nu lijken ze weer opnieuw te gaan beginnen met Mortal Kombat een?

De franchise
Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben officieel onthuld dat ze een Mortal Kombat reboot, Mortal Kombat 1, gaan uitbrengen op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch en PC. Een vrij aparte keuze om de twaalfde Mortal Kombat als nummer een uit te brengen van de studio. Het eerste spel van de franchise kwam uit in 1992 op de arcade en heeft zich daarna uitgebreid over alle platforms met MK11 als laatste game in de originele franchise. De Mortal Kombat franchise is bekend om zijn bloederige aanvallen en fatality, de actie die een bijna overleden karakter volledig dood kan maken.

De reboot
Mortal Kombat 1 introduceert een herboren Mortal Kombat universum, dat is gemaakt door de Fire God Liu Kang, met nieuwe versies van favoriete personages, nieuwe karakters, een nieuw vechtsysteem en botten brekende aanvallen. Ook fan favoriet karakter Mileena is terug in het spel.

Bekijk de trailer van Mortal Kombat 1 hieronder. Mortal Kombat 1 is nu in pre-sale en komt uit op 19 september op verschillende platforms.

Zien: <em>Mortal Kombat franchise</em> herstart met <em>Mortal Kombat 1</em>, bekijk de trailer hier The Legend Of Zelda- Tears Of The Kingdom Een nieuwe tijd is aangebroken! Groot nieuws in game wereld, een van de grootste franchises wordt namelijk gereboot. Mortal Kombat is al tientallen jaren geliefd in de gaming fandom, maar nu lijken ze weer opnieuw te gaan beginnen met Mortal Kombat een? De franchiseWarner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben officieel onthuld dat ze een Mortal Kombat reboot, Mortal Kombat 1, gaan uitbrengen op 19 september voor PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch en PC. Een vrij aparte keuze om de twaalfde Mortal Kombat als nummer een uit te brengen van de studio. Het eerste spel van de franchise kwam uit in 1992 op de arcade en heeft zich daarna uitgebreid over alle platforms met MK11 als laatste game in de originele franchise. De Mortal Kombat franchise is bekend om zijn bloederige aanvallen en fatality, de actie die een bijna overleden karakter volledig dood kan maken. De rebootMortal Kombat 1 introduceert een herboren Mortal Kombat universum, dat is gemaakt door de Fire God Liu Kang, met nieuwe versies van favoriete personages, nieuwe karakters, een nieuw vechtsysteem en botten brekende aanvallen. Ook fan favoriet karakter Mileena is terug in het spel. Bekijk de trailer van Mortal Kombat 1 hieronder. Mortal Kombat 1 is nu in pre-sale en komt uit op 19 september op verschillende platforms. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Super Mario Bros. Movie, 5 april in de bioscoop Bekijk deze video » Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II Bekijk deze video »
Trailer :

Actuele video's

Meer actuele video's