Zien: Harrison Ford ontvangt ere Palme d’Or bij première laatste Indiana Jones film

Zien: Harrison Ford ontvangt ere Palme d’Or bij première laatste Indiana Jones film

Thursday 18 May 2023 om 21:59

Bekijk de volledige trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny

Het is tijd voor een laatste avontuur! De laatste film van de Indiana Jones franchise komt bijna uit. Donderdag ging Dial of Destiny voor het eerst vertoond worden op het Cannes filmfestival en viel gelijk in de prijzen.

De franchise
De wereld première van Dial of Destiny wordt gezien als een hoogte punt van het Cannes Filmfestival dit jaar. Een iconische franchise die al 42 jaar loopt en vele geweldige film momenten heeft opgeleverd. De films worden ook in nieuwe media nog vaak gequote zoals in 'The Big Bang Theory'. De recentste Indiana Jones film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, stamt uit 2008.

Harrison Ford
Harrison Ford neemt in 'Dial of Destiny' afscheid van het Indiana Jones personage die hij 40 jaar lang vertolkt. Ford is inmiddels 80 jaar oud en vertolkte het karakter voor het eerst in 'Raiders Of The Lost Ark' uit 1981. Harrison Ford ontving na de screening van de nieuwe Indiana Jones film een ere Palme d’Or award. Dit was een totale verrassing voor de acteur. Een mooi afscheid van een iconisch personage.

Bekijk hieronder een voorproefje van Dial of Destiny. Indiana Jones And The Dial Of Destiny is vanaf 30 juni te zien in de bioscoop. Volg hier alles over de laatste Indiana Jones film.

Zien: <em>Harrison Ford</em> ontvangt ere Palme d’Or bij première laatste Indiana Jones film Bekijk de volledige trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny Het is tijd voor een laatste avontuur! De laatste film van de Indiana Jones franchise komt bijna uit. Donderdag ging Dial of Destiny voor het eerst vertoond worden op het Cannes filmfestival en viel gelijk in de prijzen. De franchiseDe wereld première van Dial of Destiny wordt gezien als een hoogte punt van het Cannes Filmfestival dit jaar. Een iconische franchise die al 42 jaar loopt en vele geweldige film momenten heeft opgeleverd. De films worden ook in nieuwe media nog vaak gequote zoals in 'The Big Bang Theory'. De recentste Indiana Jones film, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, stamt uit 2008. Harrison FordHarrison Ford neemt in 'Dial of Destiny' afscheid van het Indiana Jones personage die hij 40 jaar lang vertolkt. Ford is inmiddels 80 jaar oud en vertolkte het karakter voor het eerst in 'Raiders Of The Lost Ark' uit 1981. Harrison Ford ontving na de screening van de nieuwe Indiana Jones film een ere Palme d’Or award. Dit was een totale verrassing voor de acteur. Een mooi afscheid van een iconisch personage. Bekijk hieronder een voorproefje van Dial of Destiny. Indiana Jones And The Dial Of Destiny is vanaf 30 juni te zien in de bioscoop. Volg hier alles over de laatste Indiana Jones film. Bekijk ook ZIEN: de eerste trailer van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny met Harrison Ford Bekijk deze video » Zien: Dutch Giant Olivier Richters scoort rol in nieuwe Indiana Jones-film Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's