Broer André Hazes brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' (Vandaag Inside)

Broer André Hazes brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' (Vandaag Inside)

Zie hier: broer André Hazes haalt in liedje uit naar Rachel

Broer <em>André Hazes</em> brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' <em>(Vandaag Inside)</em> Zie hier: broer André Hazes haalt in liedje uit naar Rachel Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee", zingt Joop Hazes, de broer van André, in zijn nieuwe nummer. In Vandaag Inside praten ze verder over het feit dat de broer van André een nummer heeft uitgebracht. "Ik wist niet dat hij kon zingen, hijzelf waarschijnlijk ook niet", zegt René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Broer André Hazes haalt in liedje uit naar Rachel: 'Hij werd leeggetrokken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

"Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee", zingt Joop Hazes, de broer van André, in zijn nieuwe nummer. In Vandaag Inside praten ze verder over het feit dat de broer van André een nummer heeft uitgebracht. "Ik wist niet dat hij kon zingen, hijzelf waarschijnlijk ook niet", zegt René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV