Bizarre beelden: tientallen spookrijders op A28 om file te ontwijken (video)

Bizarre beelden: tientallen spookrijders op A28 om file te ontwijken (video)

Bizarre beelden: tientallen <em>spookrijders</em> op A28 om file te ontwijken (video) Een file ontwijken door te spookrijden? Het klinkt ongelooflijk, maar dat is precies wat er gebeurde op de A28 richting Groningen. FileTientallen automobilisten reden tegen het verkeer in om de toerit Haren als afrit te gebruiken, zo meldt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie (RWS) op Twitter. In Hart van Nederland zag je de beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Aram had vleesetende bacterie: 'Op nippertje gered van de dood' (video) Bekijk deze video » Jongetje valt met trekker in sloot en raakt ernstig gewond (video) Bekijk deze video » ZIE: vliegtuigje stort neer en komt omgekeerd terecht op vliegveld in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een file ontwijken door te spookrijden? Het klinkt ongelooflijk, maar dat is precies wat er gebeurde op de A28 richting Groningen.

File
Tientallen automobilisten reden tegen het verkeer in om de toerit Haren als afrit te gebruiken, zo meldt Rijkswaterstaat Verkeersinformatie (RWS) op Twitter. In Hart van Nederland zag je de beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's