Hart van Nederland: brand clubhuis voetbalclub SV Orion Nijmegen aagestoken (video)

Hart van Nederland: brand clubhuis voetbalclub SV Orion Nijmegen aagestoken (video)

<em>Hart van Nederland</em>: brand clubhuis voetbalclub SV Orion Nijmegen aagestoken (video) Bij een brand is het clubhuis van amateurvoetbalclub SV Orion in Nijmegen zaterdagmorgen zwaar beschadigd geraakt. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. De leden en leiding van de club zijn aangeslagen, zo hoorde je in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ongeval in Arnhem, 23-jarige man komt om het leven Bekijk deze video » Janny van der Heijden opent bakhal voor 'bakkerszoon': "Hij is zo bijzonder" Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Katwijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een brand is het clubhuis van amateurvoetbalclub SV Orion in Nijmegen zaterdagmorgen zwaar beschadigd geraakt. De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. De leden en leiding van de club zijn aangeslagen, zo hoorde je in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV