Brand Overveen Beachclub Bloomingdale: strandtent totaal verwoest

Brand Overveen Beachclub Bloomingdale: strandtent totaal verwoest

Brand <em>Overveen</em> Beachclub Bloomingdale: strandtent totaal verwoest In strandtent Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg in Overveen is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. Volgens de woordvoerder Stefanie van Waardenburg van veiligheidsregio Kennemerland gaat het om een "grote uitslaande brand". Bekijk de Hart van Nederland-beelden hierboven. Alles is verwoest"De brandweer spreekt zelfs van een zeer grote brand. Dat betekent dat er veel materieel, personeel en water nodig zijn. We hebben daarom een watertransport opgezet", vertelt de woordvoerder. "De strandtent moet als verloren beschouwd worden. De brandweer zorgt er nu voor dat het vuur niet overslaat naar de omgeving." Het naastgelegen gebouw van de trampoline vereniging heeft wel schade, maar is gered. Op de boulevard staan mensen te kijken en er is ook personeel van het paviljoen aanwezig. Het moment van de brand is extra wrang omdat het strandseizoen net is begonnen. Bekijk ook Hart van Nederland: vuurzee in centrum Eindhoven zorgt voor complete ravage (video) Bekijk deze video » Brand Amsterdam Geuzenveld: bewoners van balkon gered, kat helaas overleden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In strandtent Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg in Overveen is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. Volgens de woordvoerder Stefanie van Waardenburg van veiligheidsregio Kennemerland gaat het om een "grote uitslaande brand". Bekijk de Hart van Nederland-beelden hierboven.

Alles is verwoest
"De brandweer spreekt zelfs van een zeer grote brand. Dat betekent dat er veel materieel, personeel en water nodig zijn. We hebben daarom een watertransport opgezet", vertelt de woordvoerder. "De strandtent moet als verloren beschouwd worden. De brandweer zorgt er nu voor dat het vuur niet overslaat naar de omgeving." Het naastgelegen gebouw van de trampoline vereniging heeft wel schade, maar is gered. Op de boulevard staan mensen te kijken en er is ook personeel van het paviljoen aanwezig. Het moment van de brand is extra wrang omdat het strandseizoen net is begonnen.

Actuele video's

Meer actuele video's