ZIEN: extreem dure villa Beyoncé en Jay-Z van 200 miljoen dollar

ZIEN: extreem dure villa Beyoncé en Jay-Z van 200 miljoen dollar

ZIEN: extreem dure <em>villa</em> Beyoncé en Jay-Z van <em>200 miljoen dollar</em> Zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z breken een nieuw record. Ze kochten namelijk de duurste villa ooit voor 200 miljoen dollar. De woning is 30.000 m2 groot. Shownieuws deelt beelden van de villa. Bekijk deze hierboven. AfdingenBeyoncé en de rapper Jay-Z moeten wel dolgelukkg zijn in hun villa in Malibu. De woning stond overigens te koop voor 295 miljoen, maar er was kennelijk nog wat onderhandelingsruimte. Bekijk ook Zien! Beyoncé haalt record aantal Grammy's en bedankt gezin in emotionele speech (video) Bekijk deze video » Video: Jennifer Lopez en Ben Affleck continue kibbelend in beeld tijdens Grammy's Bekijk deze video »
Show :
Sunday 21 May 2023 om 13:14

Zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z breken een nieuw record. Ze kochten namelijk de duurste villa ooit voor 200 miljoen dollar. De woning is 30.000 m2 groot. Shownieuws deelt beelden van de villa. Bekijk deze hierboven.

Afdingen
Beyoncé en de rapper Jay-Z moeten wel dolgelukkg zijn in hun villa in Malibu. De woning stond overigens te koop voor 295 miljoen, maar er was kennelijk nog wat onderhandelingsruimte.

Actuele video's

Meer actuele video's