Gezellige beelden: Frans Bauer backstage in Rooijakkers over de vloer

Gezellige beelden: Frans Bauer backstage in Rooijakkers over de vloer

Gezellige beelden: <em>Frans Bauer</em> backstage in <em>Rooijakkers over de vloer</em> Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de Vloer. Art gaat vanavond op bezoek bij Frans Bauer en deelt zondagmiddag al wat backstage beelden op zijn Instagrampagina. Zie deze onderaan de pagina. ProbleemOp de backstage beelden is te zien dat er op een zonnige dag werd gefilmd bij de Bauers thuis. Hond en kat zijn blij en Frans en Art krijgen een gezichtsbehandeling. Ook Mariska Bauer zal in de uitzending te zien zijn en wordt samen met Frans geïnterviewd in haar eigen tuin. Frans was laatst in het nieuws met een 'groot probleem', bekijk de beelden van een depressieve Frans hierboven. Zie de beelden van Rooijakkers over de vloer (21 mei) hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. View this post on Instagram Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’ Bekijk deze video »
TV :
Gezellige beelden: Frans Bauer backstage in Rooijakkers over de vloer
Zondag 21 mei 2023 om 12:10

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de Vloer. Art gaat vanavond op bezoek bij Frans Bauer en deelt zondagmiddag al wat backstage beelden op zijn Instagrampagina. Zie deze onderaan de pagina.

Probleem
Op de backstage beelden is te zien dat er op een zonnige dag werd gefilmd bij de Bauers thuis. Hond en kat zijn blij en Frans en Art krijgen een gezichtsbehandeling. Ook Mariska Bauer zal in de uitzending te zien zijn en wordt samen met Frans geïnterviewd in haar eigen tuin. Frans was laatst in het nieuws met een 'groot probleem', bekijk de beelden van een depressieve Frans hierboven. Zie de beelden van Rooijakkers over de vloer (21 mei) hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's