Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Katwijk (video)

Hart van Nederland: zwaargewonde man gevonden op straat in Katwijk (video)

Zondag 21 mei 2023 om 15:06

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonde man gevonden op straat in Katwijk (video) Een man is in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.45 uur zwaargewond in Katwijk aangetroffen, meldt Hart van Nederland. SchietincidentVolgens een politiewoordvoerder is de man mogelijk het slachtoffer van een schietincident, dat wordt nu door de politie onderzocht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video) Bekijk deze video » Ongeval in Arnhem, 23-jarige man komt om het leven Bekijk deze video » Brand Overveen Beachclub Bloomingdale: strandtent totaal verwoest Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.45 uur zwaargewond in Katwijk aangetroffen, meldt Hart van Nederland.

Schietincident
Volgens een politiewoordvoerder is de man mogelijk het slachtoffer van een schietincident, dat wordt nu door de politie onderzocht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's