Frans Bauer in Rooijakkers Over de Vloer: 'Ik geef Mariska gewoon gelijk' (video)

Frans Bauer in Rooijakkers Over de Vloer: 'Ik geef Mariska gewoon gelijk' (video)

Frans en Mariska Bauer kunnen absoluut niet zonder elkaar, ze zijn elkaars grote liefde, zo vertelden ze in Rooijakkers Over de Vloer. Bekijk het fragment hieronder.

Frans Bauer in <em>Rooijakkers Over de Vloer</em>: 'Ik geef Mariska gewoon gelijk' (video) Frans en Mariska Bauer kunnen absoluut niet zonder elkaar, ze zijn elkaars grote liefde, zo vertelden ze in Rooijakkers Over de Vloer. Bekijk het fragment hieronder. HuwelijkSamen met hun vier kinderen genieten zij van het leven in het Brabantse Fijnaart. Maar hoe houden twee mensen in de hectische showbizzwereld een gelukkig huwelijk in stand? Art Rooijakkers besprak het met het stel. 'Ik geef Mariska gewoon gelijk, ook als ze geen gelijk heeft.' Rooijakkers Over de Vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers Over de Vloer terugkijken bij Gids.tv. Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’ Bekijk deze video » Gezellige beelden: Frans Bauer backstage in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer in Rooijakkers Over de Vloer: 'Ik geef Mariska gewoon gelijk' (video)

Huwelijk
Samen met hun vier kinderen genieten zij van het leven in het Brabantse Fijnaart. Maar hoe houden twee mensen in de hectische showbizzwereld een gelukkig huwelijk in stand? Art Rooijakkers besprak het met het stel. 'Ik geef Mariska gewoon gelijk, ook als ze geen gelijk heeft.'

Rooijakkers Over de Vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers Over de Vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's