Bekijk: Martien scheurt over de weg in grote bus in Chateau Meiland 'Dan gaat ie kantelen'

Bekijk: Martien scheurt over de weg in grote bus in Chateau Meiland 'Dan gaat ie kantelen'

Martien probeert met Erica en Maxime de nieuwe auto uit. Het is een flinke bus met nogal een gebruiksaanwijzing. Martien heeft enorme moeite met dit racemonster op de snelweg. Het vangt alle wind en het voelt alsof die 150 kilometer per uur gaat, dat ding!

Bekijk hieronder de video van Chateau Meiland.

Bekijk: <em>Martien</em> scheurt over de weg in grote bus in <em>Chateau Meiland</em> 'Dan gaat ie kantelen' Martien probeert met Erica en Maxime de nieuwe auto uit. Het is een flinke bus met nogal een gebruiksaanwijzing. Martien heeft enorme moeite met dit racemonster op de snelweg. Het vangt alle wind en het voelt alsof die 150 kilometer per uur gaat, dat ding! Bekijk hieronder de video van Chateau Meiland. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV