Bizar: Miranda ontdekt slapende drugsverdachte in haar tuin (video)

Bizar: Miranda ontdekt slapende drugsverdachte in haar tuin (video)

Maandag 22 mei 2023 om 16:50

Een vrouw die in de buurt van het vermoedelijke drugslab in Wezep woont, trof maandagochtend een verdachte aan die zich in haar tuin had verstopt. "De hond was heel onrustig en toen begon hij te grommen en te blaffen", vertelt Miranda Horst aan Hart van Nederland.

Bizar: <em>Miranda</em> ontdekt slapende drugsverdachte in haar tuin (video) Een vrouw die in de buurt van het vermoedelijke drugslab in Wezep woont, trof maandagochtend een verdachte aan die zich in haar tuin had verstopt. "De hond was heel onrustig en toen begon hij te grommen en te blaffen", vertelt Miranda Horst aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: brand clubhuis voetbalclub SV Orion Nijmegen aagestoken (video) Bekijk deze video » Man 'surft' op de metro in Amsterdam: 'Levensgevaarlijk en verboden' (video) Bekijk deze video » Steekpartij Spijkenisse: politie valt met stormram woning binnen (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's