The Champ vindt René Froger een lul van een vent, dit is de reden (video)

The Champ vindt René Froger een lul van een vent, dit is de reden (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>The Champ</em> vindt <em>René Froger</em> een <em>lul</em> van een vent, dit is de reden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Pieter de Jongh - beter bekend als The Champ - was gisteren te gast bij de talkshow Veronica Offside om te praten over zijn biografie. Het boek is vrij direct en eerlijk, laat Wilfred Genee weten. Pieter zegt in zijn biografie bijvoorbeeld dat hij zanger René Froger een lul vindt. In de studio bij Veronica Offside vertelt The Champ waarom hij Froger niet mag. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wesley Sneijder: 'Alles wat er de afgelopen weken is gezegd over Brobbey, is totale onzin!' (video) Bekijk deze video » Wesley Sneijder dolt Jan Boskamp over landstitel Feyenoord: 'Eng ventje!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pieter de Jongh - beter bekend als The Champ - was gisteren te gast bij de talkshow Veronica Offside om te praten over zijn biografie. Het boek is vrij direct en eerlijk, laat Wilfred Genee weten. Pieter zegt in zijn biografie bijvoorbeeld dat hij zanger René Froger een lul vindt. In de studio bij Veronica Offside vertelt The Champ waarom hij Froger niet mag.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's