Chateau Meiland: Martien ontvlucht Pension Code Rosé (video)

Chateau Meiland: Martien ontvlucht Pension Code Rosé (video)

<em>Chateau Meiland</em>: Martien ontvlucht Pension Code Rosé (video) Hierboven zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 22 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. De sfeer bij de Meilandjes is gespannen vanwege de lopende zaken rondom pension Code Rosé. De verbouwing gaat langer duren dan verwacht en van Martien is opeens geen spoor te bekennen; die is naar Hilversum voor opnames. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 22 mei. Je kan de hele aflevering van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

De sfeer bij de Meilandjes is gespannen vanwege de lopende zaken rondom pension Code Rosé. De verbouwing gaat langer duren dan verwacht en van Martien is opeens geen spoor te bekennen; die is naar Hilversum voor opnames.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV