Zie: 21-jarige vrouw komt om bij ongeluk met vrachtwagen in Maasbree

Zie: 21-jarige vrouw komt om bij ongeluk met vrachtwagen in Maasbree

In Maasbree is dinsdagmiddag een 21-jarige bestuurster om het leven gekomen bij een ongeluk met een vrachtwagen. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie aan Hart van Nederland. De auto en de met beton geladen vrachtwagen botsten op elkaar op de N275.

Zie: 21-jarige vrouw komt om bij ongeluk met vrachtwagen in <em>Maasbree</em> In Maasbree is dinsdagmiddag een 21-jarige bestuurster om het leven gekomen bij een ongeluk met een vrachtwagen. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie aan Hart van Nederland. De auto en de met beton geladen vrachtwagen botsten op elkaar op de N275. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte analyseert eigen interview in Vandaag Inside: 'Niet zo geniaal' (video) Bekijk deze video » Grote brand Etten-Leur: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Heftig: intercity ramt auto bij Bergen op Zoom (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's