Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis vanaf 24 mei te zien: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis vanaf 24 mei te zien: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Kinderen kopen een huis</em> vanaf 24 mei te zien: bekijk de eerste beelden Zie hierboven hoe Leonie ter Braak onthult dat er tweede seizoen Kinderen kopen een huis komt. "De kinderen bekijken, kiezen en kopen in deze overspannen huizenmarkt een nieuw huis" vertelt presentator Jan Versteegh. Vanaf 24 mei is er een nieuw seizoen van het programma Kinderen kopen een huis te zien. In het bijzondere programma is te zien hoe kinderen een huis kopen, zonder dat ouders iets te zeggen hebben over het proces. Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag om 20:30 te zien. Bekijk het fragment van Kinderen kopen een huis hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Het SBS6-programma Kinderen kopen een huis is vanaf 24 mei elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis vanaf 24 mei te zien: bekijk de eerste beelden

Zie hierboven hoe Leonie ter Braak onthult dat er tweede seizoen Kinderen kopen een huis komt.

"De kinderen bekijken, kiezen en kopen in deze overspannen huizenmarkt een nieuw huis" vertelt presentator Jan Versteegh. Vanaf 24 mei is er een nieuw seizoen van het programma Kinderen kopen een huis te zien. In het bijzondere programma is te zien hoe kinderen een huis kopen, zonder dat ouders iets te zeggen hebben over het proces. Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag om 20:30 te zien.

Bekijk het fragment van Kinderen kopen een huis hieronder.

Het SBS6-programma Kinderen kopen een huis is vanaf 24 mei elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV