René van der Gijp minder dan 2 minuten aan het woord in de Vandaag Inside aflevering met Mark Rutte

René van der Gijp minder dan 2 minuten aan het woord in de Vandaag Inside aflevering met Mark Rutte

Tuesday 23 May 2023 om 21:15

Het zou eigenlijk een spektakel moeten worden gisteravond: onze minister-president die aanschoof bij de populaire talkshow Vandaag Inside. Maar dit bleek niet zo te zijn, Mark Rutte beantwoordde de vragen van de mannen met gemak. Rob Goossens laat weten in RTL Boulevard dat hij het behoorlijk saai vond.

Stil
Hoewel Rutte zijn mond niet kon houden tijdens de aflevering, was er één man heel stil. René van der Gijp was namelijk opvallend rustig tijdens het bezoek van de premier. "Hij was maar 1 minuut en 54 seconden aan het woord, dat is echt helemaal niks" zegt Rob Goossens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>René van der Gijp</em> minder dan 2 minuten aan het woord in de <em>Vandaag Inside</em> aflevering met <em>Mark Rutte</em> Het zou eigenlijk een spektakel moeten worden gisteravond: onze minister-president die aanschoof bij de populaire talkshow Vandaag Inside. Maar dit bleek niet zo te zijn, Mark Rutte beantwoordde de vragen van de mannen met gemak. Rob Goossens laat weten in RTL Boulevard dat hij het behoorlijk saai vond. StilHoewel Rutte zijn mond niet kon houden tijdens de aflevering, was er één man heel stil. René van der Gijp was namelijk opvallend rustig tijdens het bezoek van de premier. "Hij was maar 1 minuut en 54 seconden aan het woord, dat is echt helemaal niks" zegt Rob Goossens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Mark Rutte blikt terug op Vandaag Inside: 'Voelt als een verjaardag' Bekijk deze video » Gaan Gerard Joling en Mark Rutte samen een nummer opnemen? (Shownieuws) Bekijk deze video » Mark Rutte beduusd: Dries Roelvink noemt Rutte 'saai' bij Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Mark Rutte had 'plezier' en wil terugkomen Bekijk deze video »
TV :
René van der Gijp minder dan 2 minuten aan het woord in de Vandaag Inside aflevering met Mark Rutte


Actuele video's

Meer actuele video's