Nicole tegen William in Lang Leve de Liefde: 'ik ben net een boer in bed!'

Nicole tegen William in Lang Leve de Liefde: 'ik ben net een boer in bed!'

Tuesday 23 May 2023 om 20:46

Nicole en William komen in Lang Leve de Liefde al snel tot het besluit om samen in één bed te slapen. Tijdens het darten vertelt Nicole over afknappers in bed, maar die zijn er in haar ogen niet want, "ik ben net een boer in bed, soms snurk ik, soms laat ik scheten" zegt ze. Na dit gesprek vallen er nog een aantal lompe opmerkingen. Zullen Nicole en William toch nog iets charmants bij elkaar vinden?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Nicole tegen William in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'ik ben net een boer in bed!' Nicole en William komen in Lang Leve de Liefde al snel tot het besluit om samen in één bed te slapen. Tijdens het darten vertelt Nicole over afknappers in bed, maar die zijn er in haar ogen niet want, "ik ben net een boer in bed, soms snurk ik, soms laat ik scheten" zegt ze. Na dit gesprek vallen er nog een aantal lompe opmerkingen. Zullen Nicole en William toch nog iets charmants bij elkaar vinden? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Jurgen verbaast Lang Leve de Liefde-date met zijn veestapel: 'Schilpadden, konijnen, hond, kat, vogels...' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Jurgen en Susanne TONGEN erop los Bekijk deze video » William SHOCKEERT date in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind jou niet charmant' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's