Over Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Over Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Over Leven interviewt Coen Verbraak de talentvolle zangeres Naaz. Zij goldt een aantal jaar geleden tot een van de grote talenten in de Nederlandse muziekindustrie, maar ineens werd het stil. Wat is er exact gebeurd? EdisonsDe Koerdisch-Nederlandse zangeres Naaz gold een paar jaar geleden als een grote belofte in de Nederlandse muziekwereld. Met haar betoverende liedjes sleepte ze twee Edisons in de wacht. Maar plotseling werd het stil rond Naaz. Psychische problemenZe keerde zich af van de commerciële muziekindustrie, scheidde van haar man, en kampte met psychische problemen. Dit jaar keerde Naaz terug in de schijnwerpers met haar alom lovend ontvangen debuutalbum Never Have I Ever, en met een reeks concerten. Bekijk ook Naaz over haar comeback: ''Ik voelde me nog geen artiest'' (Jinek) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 24 May 2023 om 20:59

In deze aflevering van Over Leven interviewt Coen Verbraak de talentvolle zangeres Naaz. Zij goldt een aantal jaar geleden tot een van de grote talenten in de Nederlandse muziekindustrie, maar ineens werd het stil. Wat is er exact gebeurd?

Edisons
De Koerdisch-Nederlandse zangeres Naaz gold een paar jaar geleden als een grote belofte in de Nederlandse muziekwereld. Met haar betoverende liedjes sleepte ze twee Edisons in de wacht. Maar plotseling werd het stil rond Naaz.

Psychische problemen
Ze keerde zich af van de commerciële muziekindustrie, scheidde van haar man, en kampte met psychische problemen. Dit jaar keerde Naaz terug in de schijnwerpers met haar alom lovend ontvangen debuutalbum Never Have I Ever, en met een reeks concerten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Over Leven

Actuele video's

Meer actuele video's