Ingewikkeld vraagstuk in Lang Leve de Liefde: hoe snijd je een mango?

Ingewikkeld vraagstuk in Lang Leve de Liefde: hoe snijd je een mango?

Wednesday 24 May 2023 om 10:10

Heel ingewikkeld is het niet maar Jari en Yoni hebben beiden echt totaal geen idee hoe ze een mango moeten snijden. Gelukkig biedt de smartphone uitkomst.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ingewikkeld vraagstuk in <em>Lang Leve de Liefde</em>: hoe snijd je een mango? Heel ingewikkeld is het niet maar Jari en Yoni hebben beiden echt totaal geen idee hoe ze een mango moeten snijden. Gelukkig biedt de smartphone uitkomst. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Nieuwe vriendin Peter Gillis, Wendy, is geen golddigger: 'Ze wil haar eigen boontjes doppen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Die tongzoen in Lang Leve de Liefde was te gênant voor woorden' Bekijk deze video » Greetje en Jan uit URK! gaan scheiden: 'Zijn keuze' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's