Arne Slot blijft toch nog een seizoen trainer bij de Rotterdamse club Feyenoord

Arne Slot blijft toch nog een seizoen trainer bij de Rotterdamse club Feyenoord

Donderdag 25 mei 2023 om 12:15

Voetbaltrainer Arne Slot heeft bevestigt dat hij uitkijkt naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord. Hiermee laat hij dus weten dat dit seizoen opnieuw de hoofdtrainer is van de Rotterdamse club. Er gingen geruchten dat Arne zou vertrekken, fans waren hier niet blij mee maar dat is dus niet het geval.

<em>Arne Slot</em> blijft toch nog een seizoen trainer bij de Rotterdamse club <em>Feyenoord</em> Voetbaltrainer Arne Slot heeft bevestigt dat hij uitkijkt naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord. Hiermee laat hij dus weten dat dit seizoen opnieuw de hoofdtrainer is van de Rotterdamse club. Er gingen geruchten dat Arne zou vertrekken, fans waren hier niet blij mee maar dat is dus niet het geval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Valentijn hekelt onduidelijke Slot: 'Hij heeft een verplichting richting Feyenoord!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's