Opsporing verzocht gemist? Moord op Cornelia van den Bergen-Groenewold in 1991 in Den Haag

Opsporing verzocht gemist? Moord op Cornelia van den Bergen-Groenewold in 1991 in Den Haag

Opsporing verzocht gemist? Moord op Cornelia van den Bergen-Groenewold in 1991 in Den Haag Op dinsdag 23 april was in Opsporing Verzocht werden er nieuwe details bekend over de moord op Cornelia van den Bergen-Groenewold in 1991 in Den Haag. De politie hoopt meer tips binnen te krijgen om de zaak op te lossen. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing verzocht gemist? Winkelinbraken in Vught en Oisterwijk Bekijk deze video » Opsporing verzocht gemist? Straatrover steelt handtas van 80-jarige dame in Den Haag Bekijk deze video » Opsporing verzocht gemist? Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc in Amsterdam Bekijk deze video »
TV

Op dinsdag 23 april was in Opsporing Verzocht werden er nieuwe details bekend over de moord op Cornelia van den Bergen-Groenewold in 1991 in Den Haag. De politie hoopt meer tips binnen te krijgen om de zaak op te lossen.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing verzocht gemist? Moord op Cornelia van den Bergen-Groenewold in 1991 in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »