André Hazes houdt niet van ochtendseks, Guido den Aantrekker geeft tips (Shownieuws)

André Hazes houdt niet van ochtendseks, Guido den Aantrekker geeft tips (Shownieuws)

André Hazes was te gast bij een Belgsiche radioshow, daar deelde hij zijn mening over ochtendseks. Hij moet namelijk niks hebben van seks in de ochtend en dat heeft vooral te maken met de geur die uit je mond komt. Guido den Aantrekker weet hier wel raad bij en geeft een aantal tips: 'Ga naar de tandarts, neem een pepermuntje en je hoeft niet altijd te zoenen tijdens de seks'.

<em>André Hazes</em> houdt niet van ochtendseks, <em>Guido den Aantrekker</em> geeft tips <em>(Shownieuws)</em> André Hazes was te gast bij een Belgsiche radioshow, daar deelde hij zijn mening over ochtendseks. Hij moet namelijk niks hebben van seks in de ochtend en dat heeft vooral te maken met de geur die uit je mond komt. Guido den Aantrekker weet hier wel raad bij en geeft een aantal tips: 'Ga naar de tandarts, neem een pepermuntje en je hoeft niet altijd te zoenen tijdens de seks'. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Monique laat André Hazes achter op vakantie Bekijk deze video » André Hazes bezig met tweede documentaire in Amerika, 'waarom daar!?' Bekijk deze video » Broer André Hazes brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's