Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten!

Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten!

Vrijdag 26 mei 2023 om 11:06

Vrijdag 26 mei valt het doek voor Koffietijd. Het programma stopt ermee en daarmee komt er na vele jaren een einde aan de presentatieklus voor Quinty Trustfull. Quinty kan niet één hoogtepunt bedenken, ze vond het programma zelf een groot hoogtepunt. Alles kon, van Frans Bauer tot Bill Clinton en alles ertussenin. De laatste uitzending duurt vrijdag maar liefst twee uur lang en er komen 38 gasten en artiesten langs, zo vertelt Trustfull bij Goedemorgen Nederland in de video hieronder.

De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Allerlaatste <em>Koffietijd</em>: uitzending van 2 uur met 38 gasten! Vrijdag 26 mei valt het doek voor Koffietijd. Het programma stopt ermee en daarmee komt er na vele jaren een einde aan de presentatieklus voor Quinty Trustfull. Quinty kan niet één hoogtepunt bedenken, ze vond het programma zelf een groot hoogtepunt. Alles kon, van Frans Bauer tot Bill Clinton en alles ertussenin. De laatste uitzending duurt vrijdag maar liefst twee uur lang en er komen 38 gasten en artiesten langs, zo vertelt Trustfull bij Goedemorgen Nederland in de video hieronder. De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: jarige Loretta Schrijver wordt verrast in Koffietijd Bekijk deze video » Gerard Ekdom zingt afscheidslied voor Koffietijd met hilarische beelden Bekijk deze video »
TV :
Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten!

Actuele video's

Meer actuele video's