Pikant: Nicol Kremers zoent met vrouw, is ze na Peter Gillis klaar met mannen?

Pikant: Nicol Kremers zoent met vrouw, is ze na Peter Gillis klaar met mannen?

Pikant: <em>Nicol Kremers</em> zoent met vrouw, is ze na Peter Gillis klaar met mannen? Stralende Peter Gillis: dit is zijn nieuwe vlam, 'mijn grote liefde' Het lijkt erop dat Nicol Kremers duidelijk wil laten weten dat ze helemaal klaar is met mannen, en dan waarschijnlijk met name met haar ex Peter Gillis. ‘Nicolleke’ gaat sinds hun breuk helemaal los op OnlyFans en stuurt de ene pikante video na de andere de wereld in. Deze keer zoent de realityster uitgebreid met een andere dame, is dit een duidelijk bericht voor haar ex Peter? Gillis liet onlangs weten dat hij inmiddels gelukkig is met zijn nieuwe liefde Wendy, die overigens als twee druppels water op Nicol lijkt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe vriendin Peter Gillis, Wendy, is geen golddigger: 'Ze wil haar eigen boontjes doppen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen over nieuwe vriendin Peter Gillis: 'Weer een lekker wijf!' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Familie Gillis over nieuwe vriendin Peter: 'Klikt goed, past in de familie' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 26 mei 2023 om 10:49

Stralende Peter Gillis: dit is zijn nieuwe vlam, 'mijn grote liefde'

Het lijkt erop dat Nicol Kremers duidelijk wil laten weten dat ze helemaal klaar is met mannen, en dan waarschijnlijk met name met haar ex Peter Gillis. ‘Nicolleke’ gaat sinds hun breuk helemaal los op OnlyFans en stuurt de ene pikante video na de andere de wereld in. Deze keer zoent de realityster uitgebreid met een andere dame, is dit een duidelijk bericht voor haar ex Peter? Gillis liet onlangs weten dat hij inmiddels gelukkig is met zijn nieuwe liefde Wendy, die overigens als twee druppels water op Nicol lijkt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's