Jinek gemist? Nick Schilder zingt live Who Says van zijn held John Mayer

Jinek gemist? Nick Schilder zingt live Who Says van zijn held John Mayer

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Nick Schilder is deze week elke avond te gast bij de talkshow van Eva Jinek, en natuurlijk niet alleen om lekker mee te kletsen. Nick is niet langer samen met Simon als muzikaal duo, vrijdag komt zijn allereerste solosingle Shatterproof uit. Donderdagavond trad Nick op met Who Says van zijn held John Mayer. Tijdens zijn theatertour zingt Nick liedjes van zijn muzikale inspiratiebronnen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Nick Schilder zingt live <em>Who Says</em> van zijn held John Mayer Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 25 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Nick Schilder is deze week elke avond te gast bij de talkshow van Eva Jinek, en natuurlijk niet alleen om lekker mee te kletsen. Nick is niet langer samen met Simon als muzikaal duo, vrijdag komt zijn allereerste solosingle Shatterproof uit. Donderdagavond trad Nick op met Who Says van zijn held John Mayer. Tijdens zijn theatertour zingt Nick liedjes van zijn muzikale inspiratiebronnen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Jinek: Nick Schilder over huidige contact met Simon Bekijk deze video » Primeur! Nick Schilder geeft live voorproefje eerste solonummer Shatterproof (Jinek) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Nick Schilder zingt live Who Says van zijn held John Mayer

Actuele video's

Meer actuele video's